Hvornår føler du dig elsket? ❤

Ofte viser vi vores kærlighed til dem vi elsker, ud fra hvad vi selv oplever som kærlighed. Men det er forskelligt, hvad vi oplever som kærlighed. Nogle har brug for at høre ordene ”Jeg elsker dig” mens andre har brug for, at det bliver vist på en mere fysisk måde, eller måske noget helt tredje.

Har du forgæves forsøgt at vise din kærlighed, men fortsat blevet mødt at ordene ”jeg ved ikke om du elsker mig” eller Har du haft perioder hvor du følte du manglede kærlighed fra dem omkring dig? Det er ikke ensbetydende med at kærligheden ikke er der, måske taler i bare ikke samme sprog.

Bliv bevidst om hvornår du føler dig elsket og bliv i stand til at give udtryk for det.

Mindst lige så vigtigt er det at blive bevidst om hvad dine reaktionsmønstre er, når du ikke oplever at få kærlighed fra dine nærmeste. Lukker du dig inde i dig selv? begraver du dig i arbejde? eller hvad er dine ubevidste strategier?

I terapien kan vi sammen finde dine kærlighedssprog og dine reaktionsmønstre. Når du bliver bevidst om dine mønstre, er det muligt at finde andre mere positive strategier. Du vil opleve at dette både gør dit eget selvbillede og dine relationer til dine nærmeste langt mere positive.

Håber i får en fantastisk dag, fyldt med kærlighed.