Hjemmearbejde, hjemmepasning og hjemmetræning….

Alt foregår i hjemmet og det ligger et pres på danskernes parforhold. Flere og flere går fra hinanden i tiden efter Corona kom til landet.

Skyldes dette at vi bliver trætte af vores partner? At vi tager hinanden for givet? Nej, ikke nødvendigvis. Alle relationer er forskellige og grundene er forskellige … Nogle føler sig kørt fast i rutiner, andre savner impulser udefra og meget andet.

Det vigtigste er at vi tør at kommunikere åbent og ærligt om vores følelser, behov og eventuelle afsavn til tilværelsen som vi kender den før Corona.

Det er så vigtigt at i tør skabe et rum uden skyld og skam over jeres afsavn, at i tør gå ind i dette rum med jeres partner og finde lige præcis den unikke vej der passer til jer. Giv jeres kærlighed ny energi. Så du kan mærke den og den kan vokse sig stadig stærkere.

Livet er fantastisk og det er jeg også ❤

Hvorfor går alle ikke rundt med denne følelse i maven ?

Vores kerneantagelser om livet, os selv, de mennesker vi møder og de udfordringer vi løber ind i . Har en afgørende betydning for den måde vi lever vores liv på.

Bliver du ved med at løbe ind i de samme problematikker?
Er der ting du gerne vil , men ikke gør?
Er du altid uheldig eller trist til mode. Så er det gavnligt at se på dine antagelser, så du ikke spænder ben for dig selv.

Igennem terapi kan du få indsigt i hvad dine negative kerneantagelser er og hvordan du kan ændre dem til noget der er mere positivt for dit liv.

Med positive kerneantagelser, vil du føle større glæde, kunne bryde med mønstre du ikke ønsker er en del af dig og du vil få øje på mange flere muligheder i dit liv, fordi du ikke går rundt og laver forhindringer for dig selv .

For livet ER fantastisk og det ER et mirakel at du er blevet lige præcis den du er 🙏

Hvornår føler du dig elsket? ❤

Ofte viser vi vores kærlighed til dem vi elsker, ud fra hvad vi selv oplever som kærlighed. Men det er forskelligt, hvad vi oplever som kærlighed. Nogle har brug for at høre ordene ”Jeg elsker dig” mens andre har brug for, at det bliver vist på en mere fysisk måde, eller måske noget helt tredje.

Har du forgæves forsøgt at vise din kærlighed, men fortsat blevet mødt at ordene ”jeg ved ikke om du elsker mig” eller Har du haft perioder hvor du følte du manglede kærlighed fra dem omkring dig? Det er ikke ensbetydende med at kærligheden ikke er der, måske taler i bare ikke samme sprog.

Bliv bevidst om hvornår du føler dig elsket og bliv i stand til at give udtryk for det.

Mindst lige så vigtigt er det at blive bevidst om hvad dine reaktionsmønstre er, når du ikke oplever at få kærlighed fra dine nærmeste. Lukker du dig inde i dig selv? begraver du dig i arbejde? eller hvad er dine ubevidste strategier?

I terapien kan vi sammen finde dine kærlighedssprog og dine reaktionsmønstre. Når du bliver bevidst om dine mønstre, er det muligt at finde andre mere positive strategier. Du vil opleve at dette både gør dit eget selvbillede og dine relationer til dine nærmeste langt mere positive.

Håber i får en fantastisk dag, fyldt med kærlighed.